Upeaa, että tykkäätte! Lämmin kiitos!

Teoksesta Kultahiekkaa
Teoksesta Hehkuu

Oli jännittävää laittaa näin paljon omia töitä esille. Kun on maalannut tauluihin omia sisäisiä tuntojaan, tuntee näyttelyssä avaavansa itseään melkoisesti, on aika paljaana.

Tänään oli mukavat jutut sekä Forssan Lehdessä että Salon Seudun Sanomissa. Näiden ansiosta olikin varmaan vilkkain päivä tähän asti.

Näyttely on ollut auki nyt viikon ja minulla on hyvin kiitollinen olo, sillä olen saanut todella paljon hyvää palautetta ja saanut käydä mielenkiintoisia keskusteluja teoksistani. Lämmin kiitos kaikille näyttelyssä käyneille; teistä jokainen on antanut minulle uskoa ja vahvuutta!

Lähes kaikki ovat myös vastanneet lomakkeella, mitkä ovat kolme itseään puhuttelevinta työtä. Lomakkeessa on tilaa myös perusteluille. Olen lukenut perusteluja huolella – ja olen onnellinen. Te olette ihania!

– Vastanneiden kesken arvotaan työ nimeltä Ajatuksissa, joka on ollut myös monelle yksi mieluisimmista töistä.

Näyttelyssä käyneiden ikähaitari on laaja. Lapsia kiinnostavat tietysti esillä olevat puu-ukot, mutta kyllä he valitsevat maalauksistakin mieleisensä ja osaavat perustella valintansa upeasti! Nuorin näyttelyvieras on ollut 10 vuorokauden ikäinen. Ja vastaavasti myös aikuiset ovat kiinnostuneita puu-ukkojen maailmasta.

Villaa taljana ja pehmeänä shaalina – Sari Witkan upeaa käden taitoa.

Villaa, pehmeää ja lämmintä

Näyttelyssä on myös Sari Witkan ”Villaa, pehmeää ja lämmintä”. Upeat vällyt ja taljat, pehmeät kudonnaiset, upeat kirjoneuleet, kasvivärjättyjen lankojen kauniit sävyt, villan eri vaiheet lampaasta langaksi jne. ovat todella tutustumisen arvoisia. Myös ne ovat kaikki myynnissä. www.urpolantila.fi

Sarin villatyöt ja minun tauluni sopivat mainiosti yhteen, täydentävät hienosti toisiaan.

Sari Witkan isoäidin peiton kuviolangat ovat kasviväreillä värjättyjä – upeita sävyjä.
Lampaan taljoissa on monia sävyjä ja monia villan pituuksia.
Teoksesta Pikkuinen

Tuotteet ovat myös myynnissä

Näyttelyn työt ovat tietysti myös myynnissä ja muutama taulu onkin jo näyttelyn jälkeen lähdössä uuteen kotiinsa. Nyt onkin hyvä mahdollisuus hankkia itseä puhutteleva taulu. Mieleisellä teoksella tuot kotiisi uutta iloa ja energiaa.

Näyttelymme, yhteisnimeltään Arjen nautintoja!, on auki 18.7. saakka joka päivä klo 12-19, vapaa sisään pääsy, os. Joensuuntie 25, Somero.

Tervetuloa katsomaan ja tekemään myös hankintoja, jotka tuovat nautintoa arkeesi!

Teoksesta Satumaa
Teoksesta Satumaa
Viherlaakson pääministeri Kaarle Salkura, vas., hänen vaimonsa, toimittaja ja stand up-koomikko Armi Rantasila, oik. ja heidän lapsensa Pekko Sakura, 12 v., edessä, olivat toivottamassa vieraat tervetulleiksi.