Ajankohtaista

 

Mukana upeassa Gumbostrand Konst & Formissa

Gumbostrandissa oli ensimmäistä kertaa esillä myös keramiikkatöitäni.

 

Olen onnellinen, että sain töitäni esiin Gumbostrand Konst & Formiin. Se on todella upea kokonaisuus: monipuolista taidetta galleriassa, paljon ihania tuotteita myymälässä ja monenlaisia herkkuja ravintolassa, takkatuli ottamassa vastaan jne.

Olen onnellinen ja kiitollinen myös siitä, että töistäni pidettiin. Joku sanoi, ettei haluaisi lähteä pois töitteni luota, kun siinä on niin hyvä olla. Se oli hieno kuulla, sillä rauhaa ja hyvää oloa haluan töilläni juuri saadakin aikaan. – Gumbostrandissa oli ensimmäistä kertaa esillä myös keramiikkaani, raku-polton ansiosta aika mielenkiintoista. Keramiikkakin sai hyvän vastaanoton.

Tietysti on hienoa, että jotkut työni saivat näyttelyn kautta itselleen uuden hyvän kodin.

Kiitos kaikille näyttelyssäni kävijöille!

Kiitos Gumbostrand Konst & Formin upealle henkilökunnalle!

Oli mukava saada ystäviä avajaisiin, kiitos kaikille, jotka osallistuitte!

 

Lämmin kiitos kaikille myös kukista ja muista tuliaisista!

Näyttely VIISI Taidekeskus Taarastissa

Näyttelyssä ”Viisi” meillä jokaisella viidellä taiteilijalla on oma teemamme, oma tarina kerrottavana. Olemme ilmaisussamme erilaisia, mikä tekee näyttelystä monipuolisen.

Taidekeskus Taarasti sijaitsee Nastolassa, kauniissa koivikossa Pikku Kukkanen -järven rannalla. Rakennuksen on suunnitellut arkkitehti Erkki Aartti, se on rakennettu v. 1990. Näyttelytila on avara, 240 neliötä ja lisäksi on myös kahvio.

Taarastiin on helppo tulla, puolitoista tuntia, n. 120 km, Helsingistä, n. 20 minuuttia Lahdesta Kouvolan suuntaan. Nastolassa voi viettää muutenkin mukavaa aikaa. Lähellä on esimerkiksi Liikuntakeskus Pajulahti monipuolisine palveluineen.

 

TAITEILJAT PAIKALLA lauantaisin 13-16

3.6. Marja-Leena Kajander

10.6. Oili Elina Jalkanen

16.6. Pentti Rouhiainen ja Ulla Vesander

Juhannuksena 23.-24.6. näyttely on suljettu

Tervetuloa myös avajaisiin!

Avajaiset torstaina 1.6.2023 klo 16-19!

 

ONKO VÄHEMMÄN ENEMMÄN???

Osa teoksesta Haaveiden silta, jossa elementit ovat varmaan lähes minimissä

Minulla on meneillään ”tutkimus”, kuinka paljon teosta voi pelkistää. Työni nimittäin tuntuvat yksinkertaistuvan koko ajan, nykyään. Ja samaa yksinkertaistamista, vähentämistä ja selkeyttämistä etsin myös muutenkin elämääni, kodin sisustukseen jne.

Kuinka kauan siis pitää paikkansa sanonta ”Vähemmän on enemmän”? Milloin lopputuloksena ei olekaan enää mitään mielenkiintoista.

Kuvassa osa työn alla olevasta teoksesta Haaveiden silta, jossa elementit ovat varmaan lähes minimissä! Mielenkiintoista nähdä, pääseekö tämä esille kesäkuun näyttelyyn ”

Viiden taiteilijan yhteisnäyttely ”Viisi” Taidekeskus Taarastissa Nastolassa. Näyttely on auki 2.-30.6.2023 ke-su 12-17. Avajaiset to 1.6. klo 16-19, lämpimästi tervetuloa!

www.taidekeskustaarasti.fi.

1 2 3 4 10