LÄMMIN KIITOS!

Tässä lähikuva akustiselle pohjalle tehdystä teoksesta. Muista siis myös akustisen taiteen mahdollisuus!

Kiitos saamastani kannustavasta palautteesta! Minulla oli näyttelyssä esillä juuri valmistuneita töitä, jotka olivat joka tavalla entistä pelkistetympiä. Palautteen saaminen oli sen tähden tavanomaistakin tärkeämpää, jännittävääkin. Olikin ihana kuulla ja kokea, että työni vähäeleisyydessään puhuttelivat ja tarinat töitteni takana koettiin hyvin ajankohtaisiksi ja tärkeiksi.

Lämmin kiitos mielenkiintoisista keskusteluista, joita käytiin töitteni äärellä – usein jopa hyvinkin syvällisistä asioista. Tämä kertoo taiteen suuresta roolista tunteiden tulkitsijana, keskustelun avaajana. On siis hyvä muistaa taiteen monipuolinen merkitys: taiteen visuaalinen puoli on usein päällimmäisenä, mutta ei siis sovi unohtaa taiteen hyvää tekevää vaikutusta myös henkiselle hyvinvoinnillemme!

Erityiskiitos tietysti teille, jotka hankitte töitäni kotiinne! Löysitte töistäni teitä puhuttelevia asioita ja kodissanne oli työlle sopiva paikka. Se on aina suurin kiitos tekijälle, kun työ pääsee muuttamaan työhuoneelta / näyttelystä oikeaan kotiin.

Kiitollisena näyttelyn onnistumisesta on inspiroivaa jatkaa matkaa…

PS.

  • Tervetuloa työhuoneelleni, sovitaan aika!
  • Muistathan, että teoksia voi aina myös lainata kotiin kokeiltavaksi.
  • Myös osamaksu  / lainaus on mahdollinen
Tervetuloa nyt näyttelyn jälkeen myös työhuoneelleni!